dimarts, 31 de gener del 2017

L'ENTORN

A l'etapa d'Educació Infantil, tant els referents o persones que acompanyaran l'infant durant la seva evolució  com l'entorn seran determinants en el seu desenvolupament. 
L'entorn on el nen ha de créixer ha de ser alegre, estimulant, segur, que li permeti donar resposta a la curiositat innata que té, que fomenti aquesta mirada lliure que els aduts perden sovint, i que també li permeti equivocar-se, arriscar-se, atrevir-se tot vivint situacions reals.

Però no s'ha d'oblidar que l'entorn ha de ser bonic per tal de fomentar la seva sensibilitat  i   la seva percepció. Si a més, els elements decoratius són ben significatius, relacionats amb els interessos i permeten l'experimentació i el treball de les diferents tècniques plàstiques, l'entorn esdevé una oportunitat d'aprenentatge i desenvolupament transcendent.
En les imatges es veuen els infants en el procés de decoració de l'entorn proper. Colors, formes, textures, olors i tècniques es presenten de manera transversal amb els llenguatges, les ciències i l'art.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.