dimecres, 25 de gener del 2017

TALLERS DE CIÈNCIA


Entre aquesta setmana i la passada, s'han dut a terme diversos tallers de ciència de manera simultània conduïts per les mestres i pels "professors" de Secundària que actuen en el marc de les activitats de Vida Social.
Aquests alumnes van estar pensant, construint i preparant el material didàctic convenient. Juntament amb les mestres d'EI, els seus tutors i el cap de departament de ciència van estar planificant la dinàmica  de les activitats que s'ha de desenvolupar seguint les pautes del mètode científic així com els objectius, el contingut i els indicadors d'avaluació a tenir en compte.
Els tallers que s'estan portant a terme estan dedicats a: RAMPES, TRANSVASAMENTS I TEXTURES. Durant les tres properes setmanes, tots els nens participaran en els tres tallers en petit grup i barrejats entre totes les classes. Només la presentació dels materials i la conclusió final es fa en gran grup, la resta la desenvolupen en equips de nombre reduït per facilitar i garantir el rigor que requereix l'experimentació, la recollida de dades i l'avaluació.
Si els petits aprenen els gran també ho fan. Diuen els experts que una de les principals fonts d'aprenentatge és la creació de material didàctic, justament allò que els professors han fet, tot ideant, dissenyant i construint.
En les imatges es veuen nens d'EI3, EI4 i EI5 en plena activitat. Més imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.