dijous, 11 de maig del 2017

I FINALMENT... L'ESTADA A CAN MAS


Matí de divendres:
De moment, fa molt sol!! Un dia preciós:



Una de les sortides més esperades pels nens i nenes d'EI5 és l'estada de dos dies que es realitza a finals de curs.Representa justament allò que falta en un cicle de tres anys que ha representat l'evolució personal, social i intel·lectual de nens i nenes. Durant aquest temps, els nens han desenvolupat unes estratègies i han adquirit uns recursos que permeten estar preparats per assumir aquest repte tan important: viure durant dos dies en un entorn i situació desconegudes amb uns referents propis però que no són la família.
Emocions contradictòries han marcat les sensacions d'aquests darrers dies: inseguretat,  inquietud, neguit, vergonya... però també il·lusió, curiositat, impaciència...
Han preparat bé la sortida a tots nivells: han parlat d'organització, d'emocions i relacions. També han conversat sobre els límits, les responsabilitats i les obligacions: normes que ajudaran a una bona convivència.
I per damunt de tot un objectiu clar: reforçar les coneixences i els vincles entre els alumnes de les tres classes que l'any que ve  es barrejaran i conformaran tres grups diferents. Quasi bé totes les activitats en la natura que es faran tindran l'organització de treball cooperatiu com a  final d'una trajectòria que durant tot el curs ha anat reforçant aquestes relacions.
Així doncs, els alumnes d'EI5 han marxat avui a Can Mas, a Torrelles, on durant dos dies i una nit conviuran en un entorn natural i una situació ben nova per a tots, acompanyats per les seves tutores i altres mestres de l'Escola.Han marxat amb pluja... tota una aventura, durant el viatge i l¡arribada ha plogut molt! Però després ha sortit un sol molt agradable que ha permès fer totes les activitats amb normalitat.


EXCURSIÓ






ACTIVITAT EN PETIT GRUP









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.