divendres, 26 de maig del 2017

ORGANITZAR UNA GALA DE CINEMA, MÉS INFORMACIÓ - LA CLASSE VIROLETS VISITA LA BIBLIOTECA PARE MIQUEL D'ESPLUGUES




Com ja s'ha comentat, El cinema és el tema del projecte que es porta a terme a totes les classes. El dimecres 14 de juny, els alumnes d'Educació Infantil organitzaran ELS PREMIS GARBÍ de cinema en el marc de la festa ELS SECRETS. Totes les classes preparen una pel·lícula, però al marge de l'expressió oral i corporal que treballen, els nens han d'elaborar un munt de realitzacions que requereix la gala. El film que presentarà cada classe és el resultat final d’aquest projecte.
Mentre fan aquestes activitats, el procés d'aprenentatge avança sense aturador ja que totes elles s'adapten a les necessitats del nivell. Treball cooperatiu, treball individual i activitats multinivell són formes possibles en l'organització de l'aula. Plàstica, matemàtica, llengua oral, música, expressió corporal o psicomotricitat són diferents llenguatges que es treballen en el dia a dia d'aquest projecte. És un moment del curs en el qual els nens de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets poden aportar tot el seu coneixement del llenguatge gràfic, cadascú en el seu nivell, cosa que els ajuda a desenvolupar el procés d’aprenentatge de la lectura i l’escriptura que els motiva tant.
Però, sobretot, allò que els infants van adquirint són unes estratègies i recursos que els ajuden a ser capaços de construir el seu aprenentatge i contribueixen al seu procés maduratiu personal i social mentre estan estimulats i gaudeixen.








LA CLASSE VIROLETS VA A LA BIBLIOTECA PARE MIQUEL D'ESPLUGUES

 Avui la classe Virolets ha fet la seva visita i activitat a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues. Allà han pogut assumir el rol d'usuari d'aquest espai cultural i gaudir de la lectura. Divendres vinent, els companys de la classe Del Parc també faran aquesta visita i així les tres classes hauran passat pel centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.