dimecres, 20 de juny del 2018

CURSA DE COLORS - TEATRE EN ANGLÈS




Si ahir els nens i nenes de les classes Virolets, Del Parc i del Bosc eren  protagonistes participant com a corredors a la seva cursa de relleus per Colors, avui han tornat a assolir una nova fita corrent per primera vegada en la cursa de Colors de Primària.
Emoció, responsabilitat, esforç, compromís... valors que s’han posat en relleu tot preparant i corrent en la cursa. Els corredors que han tingut el goig de poder-hi participar han sentit unes intenses emocions.
Els companys, tot i no córrer en aquesta ocasió, han animat amb força perquè saben que en algun moment de la seva trajectòria a l’escola els tocarà a ells  ser la part activa de l’acte.
Tot i ser ser els més petits, els nens d’EI5 han treballat de valent i han tingut una actitud del tot esportiva,
Ha guanyat el Color Verd mentre que el Color Blanc ha quedat en segona posició,  seguit del Color Blau.  Bona oportunitat per treballar el saber guanyar i el saber perdre!
D’altra banda, cal fer esment que ahir els alumnes d’Ei4 i EI5 van assistir a la darrera representació d’un conte en anglès per part d’alumnes de Primària amb alt nivell en aquesta llengua, cosa que ha representat per a ells l’oportunitat d’ampliació i enriquiment del seu aprenentatge. Els aplaudiments finals han demostrat l’èxit de la iniciativa.












 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.