dimarts, 5 de juny del 2018

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT – SORTIDA DE LES CLASSES CONTES, JOGUINES I L’ESTEL AL CRAM



Ja està tot preparat per presentar el resultat final de tota la tasca que s’ha fet aquests darrers dies a l’Educació Infantil i a tota l’escola per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. L’objectiu principal: sensibilitzar els infants amb una actitud de respecte cap a l’entorn.
La proposta té un eix centrat en la sostenibilitat i l’art. Els infants han portat elements utilitzats destinats a la brossa i han elaborat un mural amb inspiració artística. Tot creant, tot treballant en cooperació s’han acostat als valors relacionats amb el medi ambient.
Les imatges mostren moments d’aquesta activitat.
 
EI3


EI3

EI3

·EI3

EI3
EI5

EI5

EI5

EI5


EI4

EI4

EI4

EI4

SORTIDA DE LES CLASSES CONTES, JOGUINES I L’ESTEL AL CRAM

Avui els nens i nenes de les classes Contes, Joguines i L’Estel han fet una sortida al CRAM, Centre de Recuperació d’animals marins.
En aquesta proposta, la intenció és sensibilitzar els infants cap al respecte als animals i conèixer les accions positives a l’abast de tots ells.
La sortida però té un valor afegit: la passejada fins a la platja, un altre escenari on han gaudit d’un entorn inusual en el context d’escola,  però que va implícit en les seves arrels, que tenen l’origen en l’Escola del Mar.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.