dimecres, 5 de desembre del 2018

LA TRADICIÓ. ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA FAN DE MESTRES




Amb les festes nadalenques arriba també una oportunitat d’aprenentatge plena de valors.

Avui, els nois i noies de quart d’ESO han fet de mestres dels companys més petits amb totes les conseqüències que aquesta experiència comporta.

Aquests alumnes han hagut de preparar amb rigor i consciència la planificació del dia d’avui. Acompanyats dels seus professors han hagut de treballar amb les mestres d’Infantil per tal de conèixer la realitat de les aules i preparar bé les activitats i la dinàmica del matí. Han anticipat bé tota la situació i han adaptat i ajustat les seves propostes seguint els consells i les pautes de les tutores de les aules.

I tot ha funcionat com era d’esperar. Tot i la proximitat de les mestres a les aules, no ha fet falta la seva intervenció ja que la dinàmica ha fluït amb normalitat i naturalitat.

Contes, jocs, titelles i música han estat les activitats més valorades, a més de les rutines diàries que necessiten els nens més petits.

Els nois de Secundària han estat a les aules fins que ha acabat l’hora de dinar i s’han acomiadat cansats però feliços. Ara ja saben l’esforç i la responsabilitat que comporta fer de mestre.
Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.