dimarts, 4 de desembre del 2018

SANT NICOLAU



No s’allunya gens de la realitat la descripció del dia d’avui com especial, entranyable i deliciós.

Es pot destacar l’alegria i la il·lusió que manifesten els nens i nenes i podem afirmar que se’ls veu feliços.

Aquesta festa de Sant Nicolau, patró dels infants, té llarga tradició a l’escola i manté un tractament popular i cultural.

La Cantata de Sant Nicolau del mestre Joan Llongueras inclou la intervenció de diferents grups d’alumnes que, uns darrere els altres, interpreten aquesta obra en diversos actes. S’inicia la Cantata amb l’alegre dansa dels “virolets”, segueix amb les Lletanies i la Portalada i continua amb la dansa del Pont d’Aragó fins que arriba el moment més esperat pel protagonisme que prenen els tres Petits Infants, que són alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí. L’acte es tanca altra vegada amb la Dansa dels Virolets que, com mana la tradició, es repetirà amb la intervenció de tot el públic.

Però l’emoció es desborda de tal manera que els alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc, que han ballat aquesta dansa, segueixen mostrant la seva alegria sorprenent tots els racons de l’escola amb la seva visita tot cantant i dansant.

Vivències com les del dia de Sant Nicolau queden per sempre en el record de tots i representen una de les experiències més positives.
Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.