dimecres, 12 de juny del 2019

ELS SECRETS


Els Secrets són un acte que uneix de manera transversal tots els llenguatges i les arts escèniques.

Amb absoluta discreció, cada classe prepara una escenificació que uneix tots els llenguatges: corporal, musical, plàstic i oral i que és el producte final del darrer projecte de treball.

La proposta, encriptada de moment, es treballa intensament. S’assaja i es perfecciona amb la il·lusió de mostrar-la a la resta de classes d’EI.

El fet d’amagar qualsevol pista sobre la proposta afegeix emoció a la seva preparació i això es converteix en una de les premisses més destacables. La intriga va creixent i va estimulant l’interès. El resultat és, ho sabem per experiència, una deliciosa mostra plena de qualitat, treball i sensibilitat.

En aquesta ocasió, aquest gran esdeveniment de final de curs ha permès mostrar les habilitats adquirides pel que fa a l’expressió corporal i a la gestió de les emocions.

Els grups, per classes o per nivells, han sortit a l’escenari a representar la seva creació basada en l’expressió corporal, la música i les arts plàstiques.

Tot plegat ha estat el producte final del darrer projecte. Malgrat se’n sabia la temàtica, es desconeixia la mostra en concret.

A nivell individual, la seguretat, la memòria i les emocions com la vergonya o la il·lusió s’han canalitzat. A més, el talent de cada nen ha quedat palès en favor del grup.

Però la mostra ha representat un treball de cooperació que ha requerit un esforç d’adaptació i organització que els alumnes han estat capaços de portar a terme.

Les obres representades han estat una mostra entranyable i deliciosa, digne d’un gran públic: els companys de l’etapa.

Els més petits de les classes d’EI3 han basat les seves intervencions amb els animals de la granja: els conills (classe Cu-cut), els pollets (classe Picarol) i els cavalls (classe El Molí).

Els nens i nenes d’EI4 han dedicat la seva representació a l’espai: els alumnes de la classe Contes s’han convertit en astronautes que dansaven al so de la música; la classe Joguines, en canvi, ha representat el conte creat entre tots, presentat al concurs de Sant Jordi, on es destacava un viatge amb coet; i la classe L’Estel ha interpretat una dansa enmig de l’espai exterior.

Els més grans d’EI5 han basat la seva mostra en el circ i han actuat tots junts. Malabaristes, contorsionistes, acròbates, mags, equilibristes... tot d’habilitats motrius desenvolupades des de la vessant artística.

Han estat unes escenificacions magnífiques que han fet gaudir el públic de valent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.