divendres, 29 de novembre del 2019


COM SOM EI3


                                    

                                     

Les classes d'Infantil 3 han acabat el primer projecte "Benvinguts a l'escola". Aquest projecte tenia com a objectiu l'acollida dels infants d'EI3.

L'equip està molt satisfet amb l'adaptació dels alumnes. Les tutores tenen un vincle molt fort amb els infants i els grups tenen moltes ganes de descobrir i aprendre. És per aquest motiu que les Classes Cu-Cut, Picarol i el Molí estan preparades per començar el segon projecte "Com Som".

EI3 és una etapa sensorial on estan descobrint el propi cos i el dels altres. Cada setmana es fa un treball al voltant dels sentits. Aquesta setmana els nens d'EI3 han rebut un regal molt especial, els més grans de l'escola, els alumnes de Batxillerat els han preparat uns tallers de ciència per reforçar aquest treball dels sentits. Han organitzat cinc espais, un per cada sentit i han fet una proposta d'activitats. En cada espai, han presentat unes situacions amb uns reptes implícits. En aquest punt i després d'un moment de descoberta, els infants d'Infantil, organitzats en grups de set o vuit, han hagut de fer les seves hipòtesis que els han portat a experimentar, fer recerca i recollir dades fins a arribar a un resultat.

Aquesta activitat ha estat molt enriquidora tant pels grans com pels petits i ha assegurat una interacció entre els alumnes de l'escola plena d'interès, il·lusió i aprenentatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.