dimecres, 20 de novembre del 2019


PREPARACIÓ SANTA CECÍLIA




Ens endinsem en la setmana de Santa Cecília i a les classes d’EI ja fa dies que els nens i nenes s’estan preparant. Com molt bé saben, la música és clau a la nostra escola i aquesta serà una setmana de celebració.
Un dels actes que durem a terme serà EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA, on totes les classes d’Infantil participaran i gaudiran de la música acompanyats de la nostra mestra, la Sra. Anna.
A totes les classes, els nens i nenes han elaborat l’instrument que faran sonar durant el petit concert.
A les classes Cu-cut, Picarol i Molí d’EI3 estan fent un PAL DE PLUJA, instrument originari de l’Amèrica Central, de percussió que sona per sacseig i que segons diu la tradició a l’Equador, expressa la llibertat. Deu ser perquè quan es fa girar, el so que se sent és com el de l’aigua que corre de les gotes de pluja. A les classes Contes, Joguines i L’Estel estan fent un GÜIRO, instrument musical llatinoamericà que es fa sonar raspant-lo amb una baqueta. A les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc estan fent unes MARAQUES, instrument de percussió que sona per sacseig quan colpegen els elements que hi ha en el seu interior amb la paret interna de la maraca.


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.