diumenge, 17 de novembre del 2019


PROJECTE LLIURE





Entenem l’aprenentatge com un projecte complex i grupal. L’escola i els mestres ajudem els infants a aprendre, creant contextos on escoltar-los i estimular-los i és per això que, moltes vegades, l’embolcall del que aprenen ve determinat pel diàleg entre els infants, les mestres i l’entorn.
Com molt bé saben, el segon projecte d’EI5 és lliure, és a dir, la temàtica del mateix la trien els nens i nenes amb l’acompanyament de les seves tutores.
L’elecció del tema de treball es fa de manera consensuada, tant si ho fan explícitament o partir del fet que les seves tutores veuen que un tema interessa els nens i nenes. Les mestres, a hores d’ara, coneixen molt bé el grup d’infants, les seves necessitats, interessos i nivell evolutiu. Han hagut de ser i mostrar-se flexibles i comprensives per saber aprofitar els suggeriments i aportacions  de tots i cadascun dels infants.
Finalment han sorgit tres projectes d’allò més interessants: els animals, la Xina i els dinosaures, Estem segur que, durant les properes setmanes, gaudirem molt aprenent al seu costat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.