dijous, 7 de novembre del 2019



ELECCIONS A CAPS GENERALS



Els Colors representen un dels projectes clau de la Vida Social de l’Escola. A l’antiga Escola del Mar, situada a la platja de la Barceloneta, el senyor Pere Vergés, director de l’escola, va agrupar els alumnes en tres Colors relacionats amb el mar: Blau, Blanc i Verd.

Amb el Color es treballa el sentiment de pertinença a un grup, la responsabilitat a la ciutat-Escola, el sistema democràtic i els valors transversals com el respecte, l’estima, la col·laboració, l’ajuda entre iguals, l’empatia, l’esperit crític...

A Infantil 4 els nens i nenes comencen, en aquesta segona Unitat Temporal, el treball de la tria del Color juntament amb l’equip de mestres i els Caps de Color Generals. L’Escola desenvolupa tot un seguit d’activitats per fomentar la col·laboració del Color. Mica en mica es van treballant totes les responsabilitats que implica la seva pertinença i, quan els nens arriben a 1r EP, ja voten els seus Caps i Sotscap de Color de la classe i també els d’Escola, formats per alumnes d’ESO3. Aquests alumnes esdevindran candidats, presentaran programes electorals amb propostes properes als infants i els acompanyaran en diferents situacions del seu dia a dia.

El dia 5 de novembre es va fer l’Escrutini dels Caps Generals de Color de l’Escola així que ara ja tenim els representants de cada Color que, mica en mica, aniran acompanyant els seus companys en diferents activitats. Desitgem que tinguin una molt bona actuació!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.