divendres, 19 de febrer del 2021

LA MIGDIADA A EI4!


Els nostres alumnes d’EI4, com molt bé ja saben, dormen una estoneta de migdiada després de dinar. L’hora de la migdiada és un espai per baixar el ritme i les revolucions d’uns infants que durant el dia es mostren actius i apassionats per les activitats i els projectes.

Així doncs, el descans dels migdies esdevé un hàbit saludable que cal preparar i cuidar amb cura. Durant la migdiada es promou el descans de manera propera en lloc de forçar o imposar el son. Tots els infants gaudeixen de metabolismes i individualitats que conviuen durant les estones de migdiades. N’hi ha que, només estirar-se, cauen en un son profund que els acompanya durant pràcticament tota l’estona. En canvi, n’hi ha d’altres que els és més difícil i necessiten el caliu proper de les mestres per tancar els ulls i aconseguir descansar una estona.

Tantmateix, amb l’objectiu d’atendre el descans de tots els infants, durant les estones de migdiada es destaca la importància del respecte cap a aquells alumnes que ja descansen i es promou, en tot moment, un ambient tranquil, respectuós i serè per totes les nenes i els nens.

Aprofitem aquest petit blog d’infantil per recordar-los la importància dels hàbits a l’hora de descansar. Una rutina de son saludable els ajudarà a estar connectats amb la realitat del dia a dia i, alhora, els permetrà aprofitar molt millor les estones de descans.

Per acabar, com sempre, els deixem unes imatges d’allò més tendres d’aquestes estones!

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.