dimecres, 24 de febrer del 2021

INICIEM UN NOU PROJECTE!



Un cop realitzat l’òptim tancament de la darrera Unitat Temporal del Carnaval, és l’hora d’iniciar un nou Projecte Integrat, el quart del curs! Deixem enrere la disbauxa i l’enrenou del rei Carnestoltes per afrontar dos nous projectes a l’etapa d’infantil: “Fem d’artistes” i “Els Contes”!

Les nenes i els nens d’EI3 i EI4, obriran les portes del món artístic amb la Unitat Temporal “Fem d’artistes” on tindran l’oportunitat d’explorar i conèixer moltes disciplines artístiques diferents. Una de les primeres activitats que realitzarem, dins del marc de l’exploració dels coneixements previs dels alumnes, serà una visita a un museu molt i molt especial. Els alumnes del batxillerat artístic ens han convidat a veure l’exposició “El poder dels símbols”, una col·lecció d’obres centrada en la reflexió al voltant del procés de creació i d’interpretació de diferents formes visuals. Quines ganes de visitar l’exposició!

D’altra banda, i aprofitant que no queden tantes setmanes per celebrar Sant Jordi, els alumnes d’EI5 comencem la Unitat Temporal “Els Contes”. Així doncs, al llarg d’aquesta quarta UT, els alumnes d’EI5 crearan un conte que, més tard, presentaran al Concurs Literari 2021! Quina oportunitat més bonica de relacionar els continguts de les nostres programacions amb activitats d’escola tan especials i mítiques com el nostre Concurs Literari!

Tota l’etapa, alumnes i equip docent, estem molt engrescats amb els nostres darrers projectes! Segur que serà una aventura apassionant on els alumnes i la creativitat seran els grans protagonistes!

 

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.