divendres, 19 de març del 2021

CINQUENA CAMA DE LA VELLA QUARESMA



Com cada setmana, la Vella Quaresma ens ha enviat un missatge per explicar com ha anat la setmana i valorar l’esforç de tots els alumnes.

La neurociència ens explica que els alumnes necessiten una motivació extrínseca per estar motivats i desencadenar alhora l’aprenentatge. Quan aquesta motivació no necessita cap reforç extern, haurem aconseguit que els alumnes estiguin entusiasmats per descobrir i aprendre de forma intrínseca.

La Vella Quaresma és l’element motivador que ens permet treballar els valors per tal de créixer personalment i formar part d’una societat. Les sorpreses que van rebent els infants ens permeten reforçar positivament tots aquells aprenentatges que s’estan treballant setmanalment per tal de poder fer un seguiment conjuntament amb els missatges de la Vella Quaresma i el ritual de treure-li la cama a la dona dels cabells blancs.

Aquesta setmana, hem estat treballant el valor de solucionar els conflictes parlant i la classe Virolets ha estat mencionada en el missatge de la Vella Quaresma per tal de destacar el treball d’aquest grup durant aquesta setmana. Els Virolets han estat encantats de poder treure-li la cama!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.