divendres, 5 de març del 2021

TERCERA CAMA DE LA VELLA QUARESMA



Una setmana més, ens hem trobat amb la nostra estimada Vella Quaresma per repassar una setmana que ha estat plena d’activitats apassionants. Com cada divendres, la Vella Quaresma ha deixat una carta per cada classe i en ella ens ha explicat els seus moments preferits de tota la setmana.

Després d’intercanviar-nos els jardins aquesta setmana tal i com ens va proposar la Vella, teníem moltes ganes de saber quina sorpresa ens portaria aquesta setmana. Després de fer un repàs d’alguns moments especials de la setmana, ha arribat la gran notícia! Un dia de la setmana vinent tindrem un  berenar especial!

Tot l’equip de mestres, no només la Vella Quaresma i en Mus, estem molt orgullosos del fantàstic curs que estan realitzant totes i tots els alumnes del Cicle. En un any carregat de reptes i incerteses, segueixen demostrant a diari que res els impedirà aprendre i créixer! No n’hi ha prou ni amb una pandèmia mundial per aturar-los!

Els adjuntem, a continuació, imatges del dia d’avui. Tot i ja trobar-nos els darrers divendres, cada setmana és igual d’especial o més!

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.