dimarts, 21 d’octubre del 2014

ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES A L'ESCOLA


Com centre formador que som,  l'Escola acull estudiants de Magisteri en període de pràctiques. Està previst que al llarg del curs a totes les classes d'Educació Infantil hi faci la seva estada un alumne.
En aquest moment, ja tenim en actiu les alumnes de Blanquerna de 3r i 4t de graus que tenen un calendari diferenciat. Més endavant començaran els alumnes de la UIC i també una estudiant de Blanquerna que fa la doble titulació: ha fet els estudis de Primària i ara està fent els d'Infantil. Són estudiants d'Educació Infantil i algunes han triat una menció: llengua anglesa, educació física, atenció a la diversitat...
Totes les alumnes, després del període d'adaptació en el qual coneixaran l'Escola, els alumnes i crearan els vincles, hauran de dur a terme el seu projecte en diverses intervencions a l'aula. També tindran ocasió d'assistir a totes les reunions que faci l'equip de mestres, a alguna entrevista i diverses reunions amb direcció de l'Escola, entre altres activitats.
L'acompanyament i el guiatge que s'ha de fer, ha de portar-se a terme amb molt rigor per tal de contribuir al màxim a la formació d'aquestes futures mestres.
En aquest moment, a les classes Picarol, Joguines, L'Estel i Del Bosc hi ha alumnes de quart de graus fent les pràctiques i a la classe El Molí hi ha una estudiant de 3r de graus. Com hem dit, més endavant hi haurà alumnes a les altres classes.

https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6072594241948507937?authkey=CKn1lbKpucXKNA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.