dilluns, 13 d’octubre del 2014

TALLERS DE CIÈNCIA


Avui volem mostrar com ha anat l'inici d'un dels projectes més elaborats d'Educació Infantil: ELS TALLERS DE CIÈNCIA.
És una proposta treballada des de diferents àmbits i avui ha començat. Es porta a terme amb la col·laboració constant del cap de departament de Ciència de l’Escola que revisa continguts, materials i metodologies i aporta suggeriments i indicacions. 
Amb la implicació dels nois i noies alumnes de Secundària es porten a terme unes activitats d'experimentació, pensades i preparades amb rigor que permetran la investigació, la formulació d'hipòtesi, la comprovació, la discussió, l'enregistrament de dades, la validació... en definitiva, que donen  resposta a la curiositat innata que tenen tots els nens i nenes. Totes les propostes tenen a veure amb la CIÈNCIA.
Generalment, aprofitem aquest projecte per barrejar els nens i nenes dels tres nivells, que interaccionen entre ells. Aquest curs però, posem en marxa la creació d'un hort per Educació Infantil i per tant dedicarem tot aquest trimestre a la seva formació. A causa de la complexitat de la proposta, mentre duri la creació d'aquest hort, els nens i nenes treballaran per classes i esperarem a variar els grups en propostes posteriors.
En aquestes imatges es veuen els "professors" (nois de segon de Batxillerat) encarregats dels tallers dels dilluns que es presenten a les classes que faran ciència aquest dia: Cu-cut, Contes i Virolets.
Seguidament, s'han reunit amb la Sra. Blanca Giménez i han preparat la propera sessió de dilluns que ve: la creació del viver de cada classe.
Dimecres serà el torn de les classes Picarol, Joguines i Del Bosc i dijous faran el taller de ciència les classes El Molí, L'Estel i Virolets, essent aquesta l'organització de cada setmana.
Avançat el curs, les famílies tindran ocasió de veure una sessió oberta, és a dir, un taller de ciència i laboratoris oberts.

https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6069643127731419265?authkey=CJbSzfH6jMeYrQE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.