dimarts, 25 de novembre del 2014

JORNADA DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE EL MALBARATAMENT DELS ALIMENTS

Tot i que avui es celebra la jornada de conscienciació sobre el malbaratament dels aliments, a l'Educació Infantil fa uns dies que se'n parla i es prepara la reflexió.
A totes les classes s'ha explicat un conte per fer més entenedora la situació i treballar per tal de conscienciar sobre la mala praxis:


 A partir d'aquest conte, a les classes s'han obert diferents espais de debat i reflexió que han conduït a diverses informacions que fan referència a diferents àrees. Fins i tot, en alguna classe d'EI5, Del Parc, s'ha vinculat la informació amb vivències ben properes quan ha sorgit el tema. S'ha parlat de les conseqüències del malbaratament dels aliments i les diferents circumstàncies i situacions que es viuen a altres països com ara a Etiòpia, on hi ha una mestra de l'Escola desenvolupant un projecte social, la Marta.

Àlbum de la preparació.
Avui, després que a totes les classes el tema hi és molt present, uns responsables d'Escoles Verdes, des d'on s'ha impulsat el projecte, han passat per les classes explicant les mesures que s'han pres a l'Escola. Fa unes setmanes van recollir i mesurar tots els aliments sobrers després de l'àpat i avui es torna a fer aquesta acció. La veritat és que avui els plats han quedat més nets que mai!
Àlbum de la intervenció dels nois d'Escoles Verdes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.