dimecres, 12 de novembre del 2014

PREPARANT LA SETMANA DE SANTA CECÍLIA - SORTIDA D'EI5



Tota la setmana que se senten els nens i nenes d'Educació Infantil fent de músics i assajant  a la classe de música. Els Sr. Víctor els reparteix els autèntics instruments i els nens i nenes segueixen la música que sonarà en el PETIT CONCERT DE SANTA CECÍLIA.
Ells a les classes estan elaborant el seu propi instrument. Ahir parlàvem del PAL DE PLUJA que feien els alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí de EI3. A les classes Joguines, Contes i L'Estel de EI4  estan fent un GÜIDO i les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc estan creant unes CASTANYOLES.
Un GÜIDO  és un instrument de percussió originari dels països llatinoamericans i es fa servir en músiques característiques d'aquells indrets: salsa, cumbia...
Les CASTANYOLES són un instrument també de percussió molt antic i té el seu orígen en el mediterrani. Es va tocar de forma intuïtiva fins el segle passat que es va crear un mètode per aprendre'l  a tocar. Les CASTANYOLES estan fetes de diversos materials però en general són de fusta i per tal que sonin es fan repicar  les seves dues parts.
Aquesta vegada les fotos corresponen a l'elaboració d'aquests instruments a EI4 i EI5
https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6080747452092391953?authkey=CPWLi-eq-rmUKA

I mentre a l'Escola el ritme i la dinàmica continua, els nens i nenes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc de EI5 han fet avui una sortida a la Granja Palaudàries a Lliçà D'amunt. Allà tindran temps de fer una descoberta de l'entorn natural i relacionar-se amb el món rural, tant pel que fa als animals de granja com al seu medi: el camp.
Properament les famílies dels nens i nenes d'aquestes classes podran veure els àlbums complets de fotografies a través del GV de les seves aules.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.