dilluns, 17 de novembre del 2014

PREPARANT L'ACTE D'EI DE COMMEMORACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L'ESCOLA


El proper dimecres 26 de novembre l'etapa d'Educació Infantil celebrarà l'esdeveniment de la commemoració del 50è aniversari de la fundació de l'Escola. S'està preparant un acte amb molta entitat, ple de simbolisme, art i emoció.
Per poder iniciar el fil conductor i omplir de sentit el contingut de l'acte, avui els nens i nenes han assistit a una trobada prèvia que ha estimulat la curiositat de tots.
Els nens i nenes de la classe l'Estel han trobat una maleta antiga a la sala de música quan han anat a fer la seva sessió. Davant d'aquest fet, han avisat a tots els seus companys per tal que compartissin la troballa.
Un cop tots junts, la Sra. Bet, mestra de la classe l'Estel ha pogut obrir la maleta i s'han descobert uns elements del tot misteriosos: Unes cintes del tres colors de l'Escola, un potet de vidre amb aigua de mar, un altre potet amb sorra de platja de la Barceloneta, un trosset de cartolina platejada i brillant com un mirallet, un mitjó, una barqueta de paper amb el nom de Nausica i una fotografia que de seguida alguns nens i nenes han reconegut com la imatge de l'Escola del Mar.
Els nens i nenes han comentat diverses idees sobre què podien ser els elements trobats. Aviat ha sorgit la proposta de demanar a la Sra. Teresa Canela, que havia estat mestra de l'Escola i va conèixer al mestre Pere Vergés, fundador de l'Escola nostra, si sap res de la maleta. Ella vindrà el proper dia 26 i segur que ajudarà a resoldre el misteri.
Mentrestant, a les classes miraran d'endevinar què representen el mitjó, les cintetes i el trosset de cartolina jugant i interpretant diverses músiques a les sessions de psicomotricitat, de música i també a l'aula.
En aquest àlbum es veuen diferents moments de la trobada d'avui.

https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6082659669585196433?authkey=COL_n7Xn--WCDQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.