dimecres, 23 de novembre del 2016

QUAN L'ESCOLA S'EMOCIONA AMB ESDEVENIMENTS CULTURALS I TRADICIONALS. SANTA CECÍLIA. TARDES DE BIBLIOTECA

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANTA CECÍLIA



Avui s'ha celebrat a l'Escola la diada de Santa Cecília. Dos han estat els actes solemnes on els nens d'Educació Infantil han participat. Al matí els nens i nenes de la classes Santa Cecília de segon de primària han representat el conte encadenat LA BICICLETA DEL TEMPS creat a dues bandes el curs passat entre els alumnes que actualment fan tercer de Primària de les Escoles de Badalona i d'Esplugues, amb música original del Sr. Víctor Blasco, professor de música de l'Escola. Creativitat i art dedicada als companys. Llengua i música en unió. Alta qualitat.
PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA




A la tarda ha estat el torn dels alumnes d'Educació Infantil com a protagonistes. A l'Àgora, auditori de l'edifici Cub, els nens s'han convertit en músics interpretant amb els instruments de pròpia creació tres peces de l'obra EL CARNAVAL DELS ANIMALS DE Camille Saint-Saens. El concert commemora l'any Llull que els nens han estat treballant a partir del LLIBRE DE LES BÈSTIES que ha estat el fil conductor del concert.

TARDA DE BIBLIOTECA


Des de la Biblioteca es promouen actes culturals que fomenten el gust per la lectura i la sensibilitat. Ahir a la tarda les famílies dels petits... i no tan petits van poder assistir a la narració del conte LLANA A DOJO a càrrec de la Sra. Alba Aguilar, bibliotecària de l'Escola.  Màgia i emoció compartides entre companys i família. Despertar la sensibilitat i fomentar la curiositat són entre altres els objectius d'aquestes entranyables tardes que omplen de calidesa el menjador.
Una vetllada ben especial que deixa el testimoni d'un mural pintat, simbolisme del final del conte.
La visita  a la Biblioteca ambientada en el fil argumental de la narració va tancar aquest bonic acte .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.