dilluns, 9 d’octubre del 2017

VIDA SOCIAL. FORMACIÓ




Ja s’ha iniciat el primer quadrimestre de les activitats organitzades en el marc de la Vida Social dels alumnes de Secundària.
Els nois es reparteixen en diferents tasques durant una hora a la setmana, cada grup en un horari diferent. 
Alguns grups s’impliquen en la dinàmica d’Educació Infantil interaccionant amb els més petits, tot fent unes tasques d’aprenentatge-servei. Les activitats més significatives que els alumnes de Secundària porten a terme en aquesta etapa són: mainaders a l’hora de dinar, dinamitzadors de racons a EI5, dinamitzadors de tallers de TIC i dinamitzadors d’ambients i tallers de ciència. Més endavant s’aniran descrivint totes les activitats per tal de donar una informació més àmplia.
Cal però estar ben preparat a l’hora de realitzar el càrrec: cal conèixer els infants i les seves necessitats; cal tenir clars aspectes com l’organització, material, objectius i continguts de les activitats; s’han de saber totes les pautes que requereix l’avaluació i, finalment, cal un compromís i una actitud positiva.
Per tal que tot tingui el millor resultat possible, les mestres d’EI formen els alumnes de Secundària, que també seran avaluats, tot organitzant diferents reunions en les quals ells ja poden aportar propostes i idees a dur a terme. La imatge que es mostra correspon a una d’aquestes reunions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.