dimecres, 22 de novembre del 2017

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANTA CECÍLIA


Com no podia ser d’una altra manera, la celebració de la diada de Santa Cecília és un dels esdeveniments més importants del curs. El motiu d’aquesta transcendència és que el protagonisme de la festa és de  la MÚSICA, art que a l’escola es tracta i considera com imprescindible.
La preparació de la diada comporta un treball intens i el resultat final és una cantata creada a partir d’un conte inventat en interacció amb els nens i nenes que el curs passat  eren de la classe Santa Cecília de l'escola d'Esplugues i de Badalona. La interpreten els alumnes que enguany són d’aquesta classe. Aquesta manera d’arribar a la música té el doble valor de la sensibilitat i la cooperació.


La cantata que avui han pogut veure, sentir i gaudir els nens d’Educació Infantil com espectadors es diu El palau dels peixos: Fa molt temps uns seitons van fer un encanteri en un palau situat al fons del mar. La màgia d’aquest encanteri fa que tots els animals del mar s’adormin sense poder despertar-se mai més. Un grup de nens i nenes intentarà ajudar a desfer l’encanteri.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.