dijous, 2 de novembre del 2017

LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS D’ EI4, CONTES, JOGUINES





Els infants de les classes Contes, Joguines i L’Estel d’EI4 estan preparats i sobretot il·lusionats per fer aquesta primera sortida a La Salut de Sant Feliu.
El motiu de la sortida és estimular la seva curiositat i percepció per tal de conèixer i descobrir els elements propis de la tardor.
Però són molts més els aspectes que l’activitat persegueix estimular: l’autonomia, ja que en un entorn desconegut l’infant haurà de practicar uns hàbits treballats en espais coneguts, les emocions i la seguretat, ja que les propostes diferents provoquen sovint una ambivalència de sentiments, la cooperació i cohesió de grup, perquè l’activitat provocarà el treball en equip i l’aprenentatge, que arribarà a partir de les incògnites que els estímuls percebuts generin.
Per tal que la sortida assoleixi les finalitats que busca, convé fer-ne una gran anticipació que assegurarà la motivació i les ganes de superar neguits per part dels infants. Aquests dies passats, a les classes han fet diverses activitats representatives que han simulat la realitat que es trobaran avui per tal de reforçar la seguretat de cada infant. El més important és que tots tornin a l’escola encantats de l’experiència que han viscut.
Les famílies de les classes Contes, Joguines i L'Estel poden veure més imatges a través del GV de les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.