dijous, 16 de novembre del 2017

SETMANA DE LA CIÈNCIA. TALLER DE TURISME SOSTENIBLE



Enguany la setmana de la ciència posa la mirada en un àmbit imprescindible de tenir en compte en l’actualitat: EL MEDI AMBIENT.
Aquest curs, s’apleguen dos conceptes que formen part habitual de la dinàmica de la societat: el turisme i la sostenibilitat. El turisme com a activitat, la sostenibilitat com un hàbit, com un valor.
Si hi ha una resposta que sorprèn és la dels infants davant de la realitat que se’ls presenta. En un món que serà d’ells en pocs anys, cal educar consciències i actituds.
El millor punt de partida per motivar els infants cap al projecte és un llibre. El seu interès natural per les històries i la seva imaginació innata estimulen de ben segur les ganes d’implicar-se i participar. El tema del llibre és la creació d’una ciutat sostenible.
Seran capaços els infants de fer un projecte de turisme sostenible? El repte els posa a prova. A les classes i treballant en grup, els alumnes han representat un paisatge sobre el qual hi construeixen uns habitacles sostenibles preparats per al turisme, tenint en compte totes les premisses necessàries i reflexionades durant els dies que ha durat la preparació del taller.
Avui, amb la col·laboració, suport i interacció dels alumnes de les classes Finestrelles i Sant Jordi que actuen en el marc de les activitats de Vida Social, a cada classe han creat un projecte relacionat amb el TURISME SOSTENIBLE. 
Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.