dilluns, 5 de febrer del 2018

ARRIBADA D'EN CARNESTOLTES A L'ESCOLA


La setmana comença amb un missatge especial que predisposa a l’alegria i la gresca. De cop, a les aules arriba una estranya invitació: un personatge estrafolari demana l’assistència al menjador on ell mateix comunicarà una informació.
Amb certa curiositat, però també amb inquietud, tots els nens i nenes fan cap al... no, no cap al menjador no! Ell sí que és un bromista perquè s'ha presentat A LA SALA DE MÚSICA! Un cop allà, presideix el gran espai un personatge gran i diferent... sembla COSA DE MÀGIA!
Però no ho és, es tracta del gran Carnestoltes, que es veu que darrerament no s’ha trobat gaire bé.
Per mitjà d’una pel·lícula en Carnestoltes ens explica les seves peripècies i anuncia una setmana plena de bromes i sorpreses que faran gaudir de valent petits i grans.
L’escola és un entorn propici per barrejar el coneixement amb valors com gaudir, compartir, com l’optimisme o la simpatia. Tots els projectes integrats que es desenvolupen a les aules tenen a veure amb la salut i, per tant, és una gran oportunitat per fer d’aquest gran àmbit el fil conductor de disfresses, activitats i consignes a seguir.
En Carnestoltes i els seus amics indicaran als alumnes unes pautes que faran que tots gaudeixin i s’engresquin amb bromes, jocs i sorpreses.De moment ens ha dit que demà anem a jugar a futbol, però amb aquesta pluja... Haurem d'estar pendents de les seves notícies!
En les imatges es veuen els nens i nenes gaudint amb l’esdeveniment i el missatge de la pel·lícula que han vist.
https://vimeo.com/252509071










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.