dimarts, 26 de març del 2019

NOUS PROJECTES


A totes les aules d’Educació Infantil s’està portant a terme la nova Unitat Didàctica: FEM D’ARTISTES. El tema és comú en tots tres nivells, i obres i artistes són objecte de coneixement. Més que mai es treballa la creativitat i el pensament crític, ètic, estètic i lliure. Les emocions són ben presents en tot el procés que es fa i en la dinàmica que es desplega.

En el temps de treball global els infants, en cooperació, fan activitats de descoberta, observació, investigació  i experimentació. Seguidament, també realitzen unes activitats d’aplicació i sistematització d’allò que van aprenent. Amb la combinació dels dos tipus de dinàmica van construint el seu coneixement. 

Les classes Cu-cut, Picarol i El Molí  treballen a partir de l’obra de Joan Miró, mentre que els alumnes d’EI4 de les classes Contes, Joguines i L’Estel s’endinsen en les expressions artístiques de Kandinsky. En canvi, els nens i nenes de les classes Del Parc, Del Bosc i  Virolets s’inspiraran en l’obra de Gaudí per desenvolupar el seu projecte.

Tots els nivells, però, seguiran el mètode científic en el procés fins arribar al resultat final que, de ben segur, serà una expressió creativa i bonica. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.