dimecres, 13 de març del 2019

SORTIDA D’EI5 AL PARC DEL LABERINT D’HORTA


En la nova Unitat Didàctica que tot just s’enceta: FEM D’ARTISTES, els nens desenvoluparan la part de treball global organitzats en grups flexibles i heterogenis que parteixen dels tres colors de l’Escola.

Avui, els alumnes de  les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets d’EI5 han sortit cap al Parc del Laberint d’Horta on han realitzat un seguit d’activitats d’orientació en petits grups. En aquests grups, es reparteixen tasques o càrrecs, a la mida de cada nen per portar a terme el treball cooperatiu. L’activitat està relacionada i motivada per la figura d’Antoni Gaudí ja que la seva obra constituirà  el tema del projecte de treball que inicien: FEM D’ARTISTES

Totes les activitats responen a les finalitats educatives de l’Escola i els objectius també es relacionen amb el procés d’aprenentatge de la lectura i escriptura, la matemàtica , alhora que també busquen desenvolupar unes habilitats socials necessàries relatives al treball cooperatiu.

A la tornada, els nens han fet un pícnic preparat per la cuina de l’Escola, cosa que ha estat una activitat trencadora i emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.