dimecres, 21 d’octubre del 2020

REPERTORI MUSICAL: LA TARDOR I LA CASTANYADA.




Les festes i tradicions es treballen des de totes les àrees de coneixement: coneixement de si mateix i dels altres, coneixement de l'entorn i comunicació i llenguatge. La Castanyada està vinculada amb l'estació de la tardor i els seus fruits (castanyes, moniatos, magranes...).

Dins de l'àrea de Comunicació i llenguatge, la música s'enfoca de forma global seguint la seqüència didàctica del projecte que s'estigui treballant i la part específica en la qual es treballaran aquells continguts musicals que no estiguin relacionats amb la unitat de programació. El repertori musical de cada curs està adaptat a l'edat de l'infant tenint en compte el tipus de vocabulari, la complexitat de la lletra i el ritme.

Els alumnes d'EI3, EI4 i EI5 estan aprenent cançons de la tardor i de la Castanyada amb les seves tutores i la Sra. Anna Borbonet, mestra de música.

La propera setmana totes les classes faran una connexió amb l'escola germana de Badalona per poder representar i cantar el repertori musical que han treballat.

Divendres 30 d'octubre es celebrarà la festa de la Castanyada al jardí de l'Escola seguint les mesures de seguretat. Els infants cantaran i ballaran i acabaran la tarda menjant panellets i castanyes.

imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.