dimarts, 17 de març del 2015

CLIL


Classe El Molí EI3
Classe Del Parc EI5

Classe L'Estel EI4

Un dels eixos del projecte de l'aprenentatge de l'anglès a l'Escola és el CLIL, que implica l'actuació de les tutories. Tots els mestres i professors fan un tant per cent dels continguts curriculars en anglès. A l'Educació Infantil, aquesta exposició a la llengua anglesa es fa amb molt de rigor sobretot perquè els alumnes en aquestes edats encara estan construint la base del seu propi llenguatge.
A les classes, s'estableix una rutina que porta a fer  una activitat a partir d'un llibre. La sessió s'inicia amb una cançó que marca el començament de l'activitat  i indica als nens i nenes que cal aplegar-se al voltant de la mestra. Començarà llavors una breu conversa que està molt marcada sota uns paràmetres establerts i que pot incloure un petit joc d'expressió corporal . El diàleg que s'inicia està dirigit per un guió i la mestra coneix la transcripció dels sons de manera correcta.
D'aquesta manera els nens estan exposats a la llengua en un context significatiu i veuen el seu model i referent utilitzant també la llengua anglesa.

Recomanem a les famílies la FIRA CIENTÍFICA organitzada per l'IRB. Recomanem l'espectacle CLOWNTÍFIC, l'assistència al qual requereix inscripció. Informació i inscripcions a través de:

https://www.irbbarcelona.org/ca/events/jornada-de-portes-obertes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.