dimecres, 11 de març del 2015

REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT MATEU. BERENAR SORPRESA DE LA VELLA QUARESMA

Avui ha estat un dia de doble celebració!
Al matí, els nens i nenes de la classe Sant Mateu de segon de Primària han representat per als alumnes d'Educació Infantil la llegenda de Sant Mateu, patró d'Esplugues. Tot i que la festa se celebra el setembre, a l'Escola es fa la representació en aquestes dates actuals per no coincidir amb l'inici de curs.
La llegenda parla d'una juguesca feta per despit que no té un final feliç. Els decorats estan fets pels nens i nenes de la classe Sant Mateu ajudats pels nois i noies més grans en l'actuació dins de la Vida Social i estan inspirats en l'Església d'Esplugues i les masies típiques. 
S'ha d'agrair als geganters d'Esplugues que tinguin la gentilesa de cedir a l'Escola durant uns dies dos dels gegants de la colla: en Mateu i la Marteta, que fan molt de goig presidint menjador.
D'altra banda, a la tarda, els nens s'han llepat els dits amb el berenar especial promés per la Vella Quaresma. La coca amb xocolata ha estat d'allò més bona i totes les classes han pogut celebrar el petit àpat de mitja tarda tots junts.

Imatges del berenar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.