divendres, 13 de març del 2015

S'ACABA LA SETMANA DE L'ESPORT A EI. QUARTA CAMA DE LA VELLA QUARESMA


Les classes d'EI4 i EI5 han participat durant aquesta setmana dedicada a l'esport en unes curses de natació amb la finalitat de proveir de queviures i aigua el nou coet de la Flor, l'astronauta amiga d'en Carnestoltes.  Així mateix totes les classes han participat en unes curses d'atletisme molt animades.  El resultat final, un cop acabades totes les curses ha estat el següent: el color verd ha guanyat 27 punts, el color blanc 26 i el color blanc 22, però tots han col·laborat per aconseguir l'enlairament del coet.
RESULTATS FINALS DE LES CURSES

Imatges cursa natació classe Virolets
Imatges cursa natació classe Del Bosc
Imatges cursa natació classe Del Parc 
Imatges cursa natació classes Contes, Joguines i L'Estel

D'altra banda avui els nens de EI3 també han fet la seva cursa d'atletisme per contribuir a fer possible el viatge de la Flor. La cursa s'ha organitzat per classes i els nens i nenes han gaudit molt d'un dia d'esport solidari.Els nens i les nenes de Cu-cut, Picarol i El Molí han treballat tal que el coet tingués prou energia i foc. La cursa s'ha realitzat al jardí de EI3 i ha estat molt animada
Imatges de la cursa d'atletisme de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí
Així doncs, un cop acabades totes les curses, amb el coet ben carregat d'energia, aliments i aigua, la Flor s'ha pogut enlairar amb el seu coet.
Imatges de l'enlairament del coet
FINAL DE FESTA: TRAIEM LA CAMA A LA VELLA QUARESMA

I per acabar, avui els nens i nenes han tret una cama a la Vella Quaresma. Ella ha demanat que fos en Max de la classe El Molí el nen que ho fes perquè és un bon company, sap posar-se la bata i juga molt bé.
A les classes, la Vella Quarsma ha deixat una nova sorpresa: un conte ja que en Mus li ha dit que tots els nens de totes les classes s'esforcen per millorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.