divendres, 12 d’abril del 2019

6ª I 7ª CAMA DE LA VELLA QUARESMA - FESTA DELS CONILLS




Ahir dijous, la Vella Quaresma i en Mus van avisar que tots els alumnes s’havien de reunir per treure les dues cames que li quedaven a aquest personatge tan entranyable.

Un cop aplegats al seu voltant, la Maria de la classe Cu-cut, l'Helena de la classe Picarol i l'Adrià de la classe L'Estel van poder treure les darreres cames de la Vella. Ella va triar aquests nens per ser bon companys, estar sempre contents i ser molt treballadors. Després, es va poder llegir una carta escrita per la Vella Quaresma on anuncia la fi del seu període de visita a l’Escola i l’inici de les vacances.

Però el que més va il·lusionar els infants va ser la visita d’uns amics molt especials de la Vella Quaresma i d’en Mus: uns conills que per Pasqua amaguen ous de xocolata que han fet durant tot l’hivern en jardins i parcs del seu país per tal que els nens els trobin. I això és el que faran a l’Escola: amagar ous de xocolata als jardins per entusiasmar a tots els nens i nenes.

Així que tots han d’estar ben alerta per estar a punt de sortir quan tot estigui llest!
 

FESTA DELS CONILLS



A mitja tarda, els mainaders, molt inquiets, han avisat els nens i nenes que havien de sortir als jardins ja que han vist córrer amunt i avall uns conills. Sembla que han amagat alguna cosa!

I sí! Efectivament! Els infants han trobat farcits d’ous de xocolata tots els racons i cantonades dels jardins! Una festa!

Ara, la Vella Quaresma i en Mus han marxat amb els seus amics els Conills de Pasqua i qui sap... potser l’any que ve tornaran!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.