divendres, 26 d’abril del 2019

LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE SANT JORDI EI I BALLADA DE SARDANES




Ahir, la Sra. Alba Aguilar va presidir un esdeveniment cultural d’importància: la presentació de l’exposició de llibres de Sant Jordi que passaran a formar part de les Biblioteques de les aules.

En el marc d’aquest acte, s’han lliurat els premis del concurs literari de Sant Jordi d’enguany. Una de les parts més rellevants d’aquest acte ha estat la recitació del poema que estan treballant a les classes Contes, Joguines i L’Estel, així com la presentació del recull de rodolins creats per l’ocasió per part de les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc.

Els nens i nenes d’EI3, de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, han presentat al concurs els elements que formen part de la decoració escaient  a la setmana que estem vivint i amb la motivació i el fil conductor inspirats en la Llegenda de Sant Jordi.

En canvi, els nens i nenes d’Ei4 i EL5 han creat la seva primera obra literària: un conte inventat en cooperació entre tots els companys de cada classe.

El resultat del concurs d’enguany ha estat el següent:

Premi col·lectiu a la decoració més creativa i rica a les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d’EI3.

Premi al millor treball en equip, per EI4 a la classe L'Estel pel conte L'unicorn i el cavaller i per EI5 a la classe Virolets pel conte El mon de les lletres.

Premi al  contingut o història més ben argumentada i elaborada, per EI4 a la classe Joguines pel conte La serp màgica i per EI5 a la classe Del Bosc pel conte L'Aleix i la Rita coneixen Gaudí.

Premi a la il·lustració més creativa i detallada, per EI4 a la classe Contes pel conte Els nens aventurers i per EI5 a la classe  Del Parc pel conte En Pol i els tres extraterrestres.

Totes les classes guanyadores han rebut un llibre per a la Biblioteca de l’aula.

D’altra banda, avui, per tancar la setmana marcada per la tradició i la cultura, s’ha realitzat una ballada de sardanes al camp d’esports on hi han participat tots els alumnes d’EI i EP. Els nois i noies de quart, cinquè i sisè han acompanyat els companys més petits, practicant junts durant tota la setmana. Ha estat talment, un aplec alegre, bonic i emotiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.