dimecres, 3 d’abril del 2019

LES MESTRES EXPLIQUEN CONTES




Gràcies a la Vella Quaresma, avui els infants han gaudit d’una experiència molt entranyable que ha unit emocions, llenguatge i tradició.

Divendres passat, la Vella Quaresma va obsequiar als nens amb una experiència molt especial: cada classe rebria la visita d’una de les seves mestres que els explicaria un conte.

El llenguatge oral ha arribat avui amb força ja que el vincle que els infants tenen amb la mestra que els ha visitat és profund. Ell algunes classes, fins i tot la narradora ha estat la mestra de l’any anterior.

La sorpresa i la il·lusió s’han trobat i els infants han pogut gaudir d’aquesta estona que ha partit de la tradició.
Imatges

ART, MÚSICA I TRADICIÓ A TRAVÉS DELS SENTITS



En el marc de la unitat didàctica FEM D’ARTISTES, els nens i nenes d’EI3 han fet una activitat que ha donat resposta a totes les finalitats de l’Escola, tot incidint en els valors de PENSAR, SENTIR i ESTIMAR.

En aquestes imatges es veuen els infants descalços, interpretant la música que anava canviant de registre a través del seu cos, al mateix temps que elaborant una creació artística influïda totalment pel seu estat d’ànim. Art, música i tradició units a través d’una experiència sensorial.

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.