dimarts, 20 de març del 2018

ANGLÈS A L'ESCOLA. ASPECTE FUNCIONAL DEL LLENGATGE


Durant aquestes darreres setmanes del trimestre, els alumnes d’EI5 han fet una activitat que forma part del projecte de comunicació en anglès amb altres escoles. Els intercanvis amb països estrangers, amb el fil conductor de l’aprenentatge d’altres llengües, que porten a terme els alumnes de les etapes superiors té el seu origen ja a l’educació infantil.
Els alumnes d’EI5 durant el primer trimestre van establir contacte a través d’internet amb l’escola Saint Peters School amb l’objectiu de relacionar-se amb infants que tenen l’anglès com a primera llengua. Les dues escoles es van coneixent i es comuniquen mostrant-se diverses activitats que porten a terme. Tots els alumnes de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets ja han fet una visita a Saint Peters on han gaudit d’una obra de teatre i d’uns jocs de coneixença. A final de curs, seran els alumnes de Saint Peters que faran una visita a la nostra escola on se’ls proposarà la participació en activitats dinàmiques a l’aire lliure.
L’activitat que han fet darrerament ha estat una comunicació online  per mantenir aquesta relació.
Tot plegat, sense deixar de banda la part formal del llenguatge, permet tenir en compte el seu aspecte funcional, imprescindible per a la comunicació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.