divendres, 2 de març del 2018

LA VELLA QUARESMA PROMOU L’ESPORT



Si la Vella Quaresma ha aprofitat en les ocasions anteriors la presència a la seva vora dels nens i nenes per incentivar la lectura, aquesta vegada ha fet promoció de l’esport.
És conegut el benefici global del moviment i l’esport i per aquest motiu els alumnes surten cada dia a fer jocs dinàmics a l’aire lliure. Coneixedora d’aquest fet, la Vella Quaresma i el seu gat ara aposten per la natació.
Després de felicitar totes les classes per la seva bona convivència durant tota la setmana, avui ha demanat a dos alumnes que li traguessin la seva cama. Aquest privilegi ha estat avui per l'Èric de la de la classe Cu-cut i en Max de la classe Del Bosc per la seva capacitat d’esforç i de bona convivència. Ha estat entranyable veure l'emoció i la satisfacció de tots dos.
I finalment, ha arribat l’altre moment emocionant de l’acte: l’anunci de la sorpresa. La Vella Quaresma demana que els alumnes de les classes Contes, Joguines, L’Estel, Del Bosc, Del Parc i Virolets d’EI4 i EI5 realitzin concursos, jocs i relleus durant la seva sessió de la setmana que ve.
Els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, que encara no han iniciat la pràctica d’aquest esport però ho faran ben aviat, seran espectadors d’alguna d’aquestes activitats. L’objectiu que persegueix el personatge en els cas dels alumnes d’EI3 és aconseguir la bona predisposició i la motivació cap a la nova aventura que els espera en el tercer trimestre: la natació!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.