dimecres, 24 de gener del 2018

TRIA DEL TEMA DEL PROJECTE DE TREBALL




Durant aquests dies a totes les aules d’Educació Infantil s’ha fet una activitat tan intensa com emocionant.
Un personatge conegut a les classes: LA MARIETA, ha portat una capsa plena d’elements que aparentment no tenien cap nexe en comú. Hi havia una ampolla de sabó, una bata blanca, unes fruites, una esponja, una sabatilla d’esport, un fonendoscopi... Els infants han hagut d’ordenar les seves idees per tal de trobar un sentit al contingut de la capsa. Després, han hagut de parlar molt, discutir i posar-se d’acord per plantejar una situació i un repte que els interessés prou a tots. No ha estat ni fàcil ni ràpid  trobar les preguntes que els objectes presentats podien provocar un cop classificats i quins plantejaments calia fer per esbrinar les respostes.
Com es fa el sabó? Com elaborar un menú saludable? Què passa si no ens rentem les dents?... Són preguntes que han anat sorgint. De fet, els objectes que han sortit de la capsa de LA MARIETA tenien tots relació amb el tema de LA SALUT i a partir d’aquí es desenvoluparà el proper projecte que servirà al mateix temps de motivació per fer la disfressa de Carnaval.
Després de les activitats que han portat a un punt de trobada, a totes les aules s’inicien les diferents dinàmiques per fer aprenentatges en totes les àrees.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.