dimecres, 24 d’octubre del 2018

PREPARANT LA CASTANYADA - SIMULACRE D'EMERGÈNCIA




Ben aviat, l’Escola es vestirà de tardor i de  tradició per celebrar la festa de La Castanyada.

Danses, cançons, contes, històries i coneixement s’aplegaran en un tot que està ja afectant les emocions i els sentits dels infants. Els elements de la tardor, tan rics en colors, olors i gustos, ajuden a crear un entorn càlid  que estimula la creativitat, la comunicació i l’alegria.

Tots aquests dies, els nens es preparen per aquest esdeveniment participant en l’ambientació de l’espai, aprenent danses i cançons, coneixent històries i descobrint gustos ben diversos.
En aquestes imatges es veuen alumnes preparant elements per a la festa i experimentant amb fruits de la tardor.

SIMULACRE D'EMERGÈNCIA INESPERADA


Quan de cop sona la sirena, tothom, alumnes i mestres saben que es pot haver produït una situació d'emergència i cal actuar amb celeritat, segons el protocol. 
Avui a mig matí s'ha realitzat el simulacre d'emergència. Inesperadament, un so estrident i contundent ha avisat de la necessitat de reaccionar. Tots han marxat ordenadament i de pressa cap el camp d'esports on s'ha controlat que tothom hagués arribat sa i estalvi. 
La importància d'actuar amb seguretat, ordre  i calma és necessària en aquestes circumstàncies. En els més petits, viure una experiència d'aquesta mena anticipa, prepara i dona eines davant de fets reals i greus que es puguin produir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.