divendres, 19 d’octubre del 2018

UN CÀRREC INTERESSANT




Els mainaders són alumnes de quart i cinquè de Primària o bé de Secundària que col·laboren i comparteixen  l’activitat diària de les aules dels més petits. Interaccionen participant en les diferents dinàmiques a l’hora que fan de models pels seus companys, tant pel que fa a les actituds i actuacions com a les maneres.

Aquesta col·laboració és tan positiva pels alumnes  grans com pels menuts. Els més petits  aprenen recursos i actituds dels companys davant  les diferents situacions que es produeixen en diferents moments del dia. Tanmateix, comencen a participar com a receptors en la Vida Social de l’escola tenint com a model aquests alumnes d’altres etapes.

D’altra banda,  els grans fan un gran aprenentatge en valors i adquireixen recursos d’actuació. Aprenen a tolerar, a ser pacients, a buscar recursos més assequibles per tal de resoldre situacions, a adequar el llenguatge i les actituds, a tenir iniciativa, a organitzar-se entre ells per explicar contes, fer titelles o jocs .

Aquests alumnes aprenen a valorar l’actitud dels mestres, prenen consciència d’actuar com a model i, en definitiva, participen en la vida del company  petit a l’Escola.
Algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.