divendres, 9 de novembre del 2018

LA LLENGUA ANGLESA – COMUNICACIÓ ONLINE I TEATRE EN ANGLÈS






Les xarxes proporcionen una gran oportunitat de comunicació amb l’exterior. Recerca d’informació, notícies, continguts diversos, música, cinema, dansa... de manera natural sorgirà la necessitat de fer recerca a través d’Internet.

Amb aquesta pràctica, els infants s’estan preparant per una activitat de rellevància en relació a la comunicació. Els alumnes d’EI5 establiran comunicació online amb els companys de cinc anys de l’Escola Saint Peter’s que culminarà en unes  trobades reals que es portaran a terme aquest curs a les dues escoles.


Participar en activitats d’aquest tipus en les quals la llengua anglesa és vehicular aporta significat a l’aprenentatge de l’anglès. Els nens i nenes d’infantil, una vegada més,  es troben en una situació en la qual han de fer servir la llengua anglesa per comunicar-se.



En les imatges es veuen alumnes d’EI fent ús d’Internet. Veuen les imatges de la comunicació i interacció entre alumnes de Saint Peter's i de les classes Virolets, Del Parc i DEl Bosc que es va mantenir durant el curs passat.
                                         TEATRE EN ANGLÈS
D'altra banda, la representació de contes per part dels alumnes més grans és un espai d'aprenentatge igualment ric per a tots. 


Alumnes del cicle superior de Primària treballen una escenificació d'un conte en anglès pels seus companys d'Educació Infantil. Això permet enriquir l'adquisició  de la llengua i motivar el seu aprenentatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.