dimarts, 6 de novembre del 2018

LA LLENGUA ANGLESA A EI – SESSIONS A L’AULA





Els mestres especialistes en aquesta llengua fan quatre sessions a la setmana, de mitja hora cadascuna a les aules d’EI. L’activitat és sempre significativa, fonamentada en el llenguatge oral i corporal i amb una dinàmica ben activa i lúdica. Contes, titelles, jocs de moviment, representacions... allò que motiva uns infants que a poc a poc, aniran adaptant-se a una llengua que no és pròpia.

Els mestres especialistes fan també unes activitats avaluadores a l’inici (excepte a EI3) i a final de curs, sempre en un format de joc, que per un costat permeten veure en quin moment del procés es troba  cada infant i per l’altra, ajuden a la millora del propi projecte.

A poc a poc, l’alumne anirà comprenent alguna paraula anglesa, després la comprensió es farà per context, tot i que segurament  no expressarà cap mot en aquesta llengua, fins que la comprensió sigui més amplia. Progressivament i al seu ritme, anirà adquirint el vocabulari més significatiu fins que podrà iniciar l’expressió de frases senzilles que s’aniran fent més complexes amb el temps.

És important que els models a seguir siguin el més correctes possibles perquè l’infant imitarà la parla que escolti.

En aquestes imatges es veuen els infants participant en activitats pròpies de les sessions en llengua anglesa. La cançó és un dels recursos que més agrada als alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.