dimecres, 28 de novembre del 2018

TALLERS DE CIÈNCIA


Els tallers de ciència són projectes independents que es realitzen unes tres vegades al trimestre amb la interacció dels alumnes més grans i, sempre, seguint el mètode científic.

El cos, els éssers vius, les matèries i materials, els elements de la natura i els fenòmens són els àmbits als que han d’arribar als infants de manera significativa.

En aquesta ocasió els nois de batxillerat, assessorats pel seu professor, han preparat uns tallers de ciència pensats per experimentar amb els sentits. Han organitzat cinc espais, un per cada sentit i han fet una proposta d’activitats. En cada espai, han presentat unes situacions amb uns reptes implícits. En aquest punt i després d’un moment de descoberta, els infants d’Infantil, organitzats en grups de set o vuit, han hagut de fer les seves hipòtesis que els han portat a experimentar, fer recerca i recollir dades fins arribar a un resultat.

L’interès i l’aprenentatge de tots, grans i petits,  està assegurat tant per la preparació que han hagut de fer com per la  interacció que s’ha produït.
IMATGES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.