dimecres, 27 de febrer del 2019

DIMECRES DE CARNAVAL




Avui segueix l’animació i el color en tot l’entorn dels nens d’Infantil. Hi ha infants que han repetit la consigna indicada per en Carnestoltes, altres que l’han canviat i altres que han decidit no seguir-ne cap.

Els infants han estat esperant impacients notícies d’en Carnestoltes. Si passava com ahir, en un moment donat arribaria a les aules. I, efectivament, així ha estat. Ha arribat un missatge misteriós que no tenia explicació. Però quan s’han repartit les motxilles els infants han descobert l’enigma i han trobat un antifaç, regalet d’en Carnestoltes.

Avui la seva broma ha estat molt entranyable i ha permès que els infants estiguessin expectants mirant de deduir què insinuava tan estrany personatge.

Una de les finalitat de l’Escola diu:  Resoldre situacions comunicatives de manera autònoma, amb adequació, coherència i cohesió, mitjançant un bon domini de la comprensió i de l’expressió oral, escrita i audiovisual,  en les diferents llengües. Avui, el context general ha propiciat un treball orientat a assolir aquesta competència.
 Dimecres de Carnaval

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.