dilluns, 18 de novembre del 2013

SETMANA DE LA CIÈNCIA

Setmana de la Ciència

Aquesta és la SETMANA DE LA CIÈNCIA que es dedicarà al tema de l'aigua.
En els cas de les classes d'Educació Infantil, les activitats preparades s'enmarquen en la dinàmica dels tallers de Ciència.
Els nois i noies que fan de "professors" quan es porten a terme els tallers, s'han preparat la presentació d'una experiència relacionada amb l'aigua. El procés de realització ha estat molt llarg: Ells i elles mateixos han triat l'activitat i durant la setmana passada van preparar la unitat didàctica. Un cop definida i descrita, la van presentar als seus tutors i professors de ciència que els van assessorar sobre el seu contingut i finalment van anar a veure les tutores de les classe d'Educació Infantil per acabar d'adaptar i consensuar tots els exercicis.
Avui els"professors" que assisteixen els tallers de Ciència de les classes Virolets i Contes han portat a terme la seva activitat. A la classe Contes han presentat un xilòfon d'aigua sobre el qual els nens i nenes han fet l'experimentació. A la classe Virolets, els "professors"han basat l'experiència sobre les qualitats de l'aigua.
Tant en una classe com a l'altra els nens i nenes han fet moltes intervencions i han gaudit aprenent. Els nois i noies grans tambés s'han enriquit amb l'experiència ja que han hagut de buscar informació i treballar-la-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.