dilluns, 2 de juny del 2014

CURSA DE RELLEUS PER COLORS DE P5




Avui els nens i nenes de les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc han participat en la seva primera cursa de relleus per colors. Aquest esdeveniment anticipa la cursa general del proper divendres, en la qual hi participaran nens i nenes de Primària i també uns quants alumnes de P5.
A partir d'ara i fins a sisè de Primària, tindran oportunitat de participar en les curses de cada curs, en les quals hi corren uns nens i nenes representants de cada classe.
La cursa d'avui ha estat molt emocionant i plena de neguit per part dels participants que han corregut àgilment. Ha fet un matí de calor, però com que la cursa s'ha realitzat a primera hora, el temps era agradable.
Tots els alumnes s'han esforçat i com que portaven un bon entrenament des de feia dies, tot s'ha desenvolupat amb tota normalitat. Ha guanyat el color BLAU, seguit del color VERD i el color BLANC ha quedat en tercera posició.
El Sr. Carmona ha dedicat unes paraules a tots el corredors i també al públic, format per tots els companys de les altres classe d'Educació Infantil. Ha valorat l'esforç i ha comentat que el valor de la cursa és treballar per als altres, cosa que ja s'havia parlat a les classes prèviament.
L'acte ha acabat amb una desfilada que han fet els corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.