dimecres, 13 de maig del 2015

ELS SECRETS









Imatges de la classe  El Molí preparant l'element que portaran a la seva escenificació i de Picarol en ple assaig.


Els "Secrets" és una proposta molt antiga de l'Escola.  Cada classe es prepara un "secret": obra de teatre, poema, cançó escenificada...  Allò que es prepara es manté en absolut secret. El dia acordat, es representa per a tots els altres.  És una gran il·lusió portar a terme el "Secret" de la teva classe.
A l'aula es decideix (en secret) la font d'on partirà el fil. A la classe de música, a través d'una audició d'una composició musical que tingui a veure amb el tema proposat, s'introduirà la propostai es farà el treball d'audició, ritme i interpretació.
 A l'hora de psicomotricitat es treballarà el moviment o la coreografia, es a dir l'escenificació, allò que tingui a veure amb llenguatge corporal.
 A la classe amb la tutora faran la part plàstica i el treball amb els altres llenguatges. Tot plegat, portat com a secret, cap classe sabria què fan les altres.
Els nens i nenes tenen l'oportunitat de ser molt creatius, de treballar cooperativament, organitzar-se i prendre decisions i tot plegat inclourà un grapat de valors molt enriquidors.
 El dia 20 de maig es farà l'acte de representació dels "Secrets". 
Imatges de la classe  El Molí preparant l'element que portaran a la seva escenificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.