dimecres, 21 de setembre del 2016

ELS MAINADERS


Els mainaders són uns alumnes més grans de l'Escola que intervenen a les classes d'EI compartint amb els companys més petits les activitats que s'estan realitzant a les aules. Són un model positiu pels nens d'Educació Infantil que s'emmirallen en els grans.
Aquesta relació genera uns vincles entre ells que fan que els petits aprenguin dels companys. Per altra banda, la interacció permet un gran aprenentatge ja que  alumnes que fan de mainaders  hauran de fer l'esforç d'adaptar-se al ritme i la dinàmica de les classes d'Infantil. També podran preparar-se alguna activitat senzilla com ara explicar un conte o organitzar un petit joc que els ajudarà a desenvolupar unes habilitats i estratègies de manera natural i amb il·lusió.
Tot plegat fa fluir unes emocions intenses que grans i petits recordaran molt temps.
Han començat el seu torn d'actuació els alumnes de la classe Mireia de cinquè de Primària. Ells ja han mantinguts una xerrada amb els seus mestres per tal de preparar l'actuacio. Durant el curs, faran aquest càrrec els nois de quart i cinquè durant la primera hora del matí.
Més endavant,  els alumnes de Secundària també faran de mainaders en altres estones del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.